Hoe te testen

Elin van Leeuwen

We hebben dit gedaan vanaf het begin en het is onderdeel van onze methodologie en een groot deel van wat maakt deze blog zo uniek. De meest recente herziening van de literatuur bleek dat bladblazers zijn de meest effectieve blower van keuze voor bladblazers op de markt en zijn de meest betrouwbare blower in een vacuüm met goede prestaties voor de meeste bladblazers (6,7).

In mijn blog heb ik ook tal van reviews van andere producten, waaronder de Philips LeafBlower, GE Solar en AirBlower, Philips AirBlower, GE LeafBlower, Honeywell AirBlower, Philips AirBlower Plus, en zelfs een GE Solar AirBlower review die u hier vinden. Ik hoop dat u geniet van het surfen op onze site en we hopen u te zien op het gazon of de tuin deze zomer!

Als u de inhoud van deze blog nuttig en nuttig voor u vindt, u overwegen om deze blog te ondersteunen met een abonnement. Voor een abonnement op deze blog, die gratis is, u toegang krijgen tot mijn nieuwste artikelen, evenals artikelen over mijn andere blogs. Het is makkelijk.

U altijd om een offerte vragen of contact met ons opnemen.

Hier zijn enkele van de vragen die onze lezers mij hebben gesteld, en waar ik zou willen om een verandering te maken. V: Wat voor soort blower is uw machine? A: In Nederland hebben we veel blowers, maar die zijn niet zo makkelijk schoon te maken als de Leafblower modellen. Ik heb geprobeerd een heleboel machines en ik denk dat een betere blower is een grote. Ook gebruiken we veel verschillende modellen, waardoor ze moeilijk te vinden zijn. Voor een eenvoudige blower, een goede kwaliteit zal men in staat zijn om te draaien voor een tijdje (misschien 2-3 minuten). En de messen moeten een goed gewicht en balans hebben. V: Waar is de Leafblower waar je het over hebt? A: Je ze op het net zoeken of je ze kopen bij elke bouwmarkt in Amsterdam. De blower wordt verkocht met een metalen plaat die u verwijderen.

We gebruiken de nieuwste technologie, nieuwe tools en technieken en testen ze in ons eigen laboratorium. Als iets niet werkt, hebben we het goed.

Sinds 2005 hebben we meer dan 10.000 producten beoordeeld, waaronder:

Hybride blowers (2, 3, 5, 7, 9, 12, 15) Hybride of elektrische hybride blowers (d.w.z. "gas" vs. "elektrische" aangedreven blowers) Hybride blowers met een elektrische motor Hybride of elektrische ventilatoren Achter uitlaatventilatoren Lichten en/of verwarmingselementen in hybride blowers We zijn al meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven, sinds we werden opgericht in 2004 en we doen alles goed! We hebben ook een hooggekwalificeerd team dat afkomstig is uit de industrie, universiteit en industrie, dus we hebben producten getest met geweldige resultaten. Het feit dat we een Europees bedrijf zijn, betekent dat we een grote voorsprong hebben op innovatie en markt. Ons team bestaat uit: Dr.

Dankzij ons testlaboratorium heeft het LeafBlower-team een lijst kunnen maken van producten die wij u kunnen aanbevelen.

LeafBlower Leaf Blower Review

LeafBlower heeft een reputatie opgebouwd in de afgelopen twee jaar met een paar opmerkelijke productlanceringen. Dit is een blogpost over een van die producten - de LeafBlower - een nieuwe versie van de LeafBlower met een aantal zeer interessante functies.

De LeafBlower is de grootste bladblazer op de markt met een vermogen van 60W. Het is ook de eerste bladblazer die we hebben getest met een volledige 360 graden dekking van alle 4 bladen. Het blad en de bladhouder van de LeafBlower zijn beide gemaakt van hoogwaardig metaal. Het ontwerp van de LeafBlower is het resultaat van jarenlange tests in onze testlaboratoria. Het vermogen van de LeafBlower bedraagt 250 Watt (150 Watt met een vermogen van 60W). De LeafBlower heeft een totaal energieverbruik van ongeveer 300 W bij stationair draaien en 400W bij gebruik, waardoor het ongeveer anderhalf keer het stroomverbruik van een vergelijkbare bladblazer op de markt is. De LeafBlower prijs is ongeveer $

De meest voorkomende blowers die we hebben beoordeeld hebben een totale aankoopkosten van tussen de $ 200 en $ 4

Welke blower past bij jou? Als je net als de meeste mensen, je zou kunnen worden verleid door een fancy gemotoriseerde blower zoals de Leafblower met een geïntegreerd blad, of degene die wordt geleverd met een compressor. We raden aan om een van de eenvoudige blowers zoals de Dyna-Gro en EcoBoost met een motor te kiezen. Dat is een geweldige manier om uw totale aankoopkosten te verlagen en zal uw bladblazer betrouwbaarder te maken, ook. Er zijn ook een aantal andere keuzes, zoals de Eco-Blower, die kleiner is dan de anderen, maar je wilt er een kiezen die duurzaam is en die een motor heeft. Voor de meeste mensen is dat de Dyna-Gro of de EcoBoost. Beide hebben een motor met een vermogen van 25.000 tpm.