contacteer mij

Elin van Leeuwen

Neem contact met mij op

Ik ben altijd bereid om te helpen of te reageren op uw opmerkingen in een goedgehumeurde manier.

Ik ben een bladblazer in de stad Utrecht. Ik werk voor een bladblazerbedrijf in de omgeving van Rotterdam. Dit betekent dat ik mijn mede-Nederlanders help om een prettig werkleven te hebben. Ik geniet ervan om mensen te zien die een geweldige tijd hebben. Ik probeer een plezierig werkleven en een positieve balans tussen werk en privé te hebben en mijn best te doen in mijn werk. Ik zie mezelf als een professionele werker. Daarom wil ik graag andere mensen helpen door het delen van mijn kennis op mijn blog over bladblazers, vooral voor mensen die nog nooit een gebruikt. Ik ben ook geïnteresseerd om degenen die net beginnen op het blad blower veld te helpen. Het is zeer belangrijk om uw huiswerk te doen bij het overwegen van het kopen van een bladblazer.

Je hebt een werkende internetverbinding nodig om contact met mij op te nemen, dus sta minstens 24 uur toe. Als ik niet binnen 24 uur reageer, u contact met mij opnemen via mail( in het Nederlands, natuurlijk).

Als je meer wilt weten over de geschiedenis van Leaf Blower, lees er dan gerust over. De eerste bladblazer werd uitgevonden in 1887. Het werd gebouwd met een openlucht ontwerp dat voor het eerst werd gebruikt in 1890 om blower tarwe. Toen werd een nieuw ontwerp uitgevonden, een windtunnel genaamd. Vervolgens werd een nieuw model gemaakt met meer aerodynamische vormen. Deze bladblazers zijn erg populair vandaag. De Leaf Blower website heeft een aantal interessante feiten over bladblazers in het algemeen. U de blog over hen lezen, en vele andere dingen ook. Er zijn vele andere bladblazer blogs die interessanter zijn, of zelfs dat ik heb gelezen over in het verleden. In ieder geval, ik ben blij om dit artikel met u te delen. Ik hoop dat het van belang zal zijn voor mensen over de hele wereld.

Openingstijden