About us

Elin van Leeuwen

Toen ik deze blog in 2010 begon, had ik maar één doel. Ik wilde anderen, en mensen die mee wilden doen, goed advies geven. Wanneer een nieuwe blog begint, geef ik alle informatie die ik moet geven. Deze blog is gegroeid voor drie jaar nu, en ik denk dat het is gegroeid en zal blijven groeien. Het beste deel over deze blog is dat ik niet hoef te wachten een week voor een artikel. Ik heb ze allemaal binnen een dag! Het beste deel van de Blog is de grote reactie die ik heb gekregen van mensen die mij vragen om hun ervaringen met mij te delen. Om deze reden wilde ik een Online Community rond Leaf Blowers creëren! Mijn hoop is om te blijven groeien en het toevoegen van meer informatie aan de Blog! Zo kunnen mijn nieuwe vrienden van mij leren. Voor meer informatie en om de meest recente blog posts te lezen u terecht in de Leaf Blower Community! Ik zal graag alle vragen die u zou kunnen hebben of gewoon meer foto's van onze Leaf Blowers te beantwoorden.

In 2010 werd ik geïnterviewd door Alenka Ildefonso-Kleintje, hoofd van de NGO LeafBlower Nederland. In haar interview vroeg ze me naar de uitdagingen waarmee bladblazers werden geconfronteerd, evenals de moeilijkheden waarmee ze werden ondervonden en hoe ze werkten om deze uitdagingen te overwinnen. Deze blog is het resultaat van deze interviews.

Sindsdien heb ik veel bladblazers geïnterviewd, van heel jong tot heel oud, maar ook mensen die hun eigen activiteiten zijn begonnen en zelfs klanten hadden. Terwijl ik aan deze blog werkte, leerde ik ook van andere bladblazerswebsites en interviewde ik mensen die ook hun eigen operatie waren begonnen. In een notendop heb ik geprobeerd een beeld te creëren van de verschillende bladblazersoperaties die vandaag in Nederland bestaan. En daaruit heb ik veel geleerd over de uitdagingen van het starten en exploiteren van een operatie in een Nederlandse stad.

Ik ben geboren in Nederland in 1997, maar ik woon nu in de VS. Ik begon te schrijven over blower en begon het verzamelen van mijn eigen informatie over.

Ik ben een blower liefhebber, blower kenner en hebben de droom om op een dag een boek over te schrijven! Hier deel ik met u mijn reis door de blower wereld. Ik hoop u een beetje meer informatie over de blowers, blowers en blowers cultuur. De informatie die ik deel zal worden bijgewerkt en ik ben van plan om een blog genaamd "How to Blower" te maken. Deze blog zal worden bijgewerkt als er meer informatie beschikbaar komt, zoals reviews en informatie van andere blowers die er zijn. Ik zal delen de beste blower tips en trucs uit mijn eigen ervaring. First things first. Als u uw eigen blower wilt bezitten, moet u een weinig meer over hoe zij werken weten. Het basisidee is om een intense hoeveelheid lucht te blussen wanneer u op een knop drukt. Het is zeer vergelijkbaar met de druk van een kleine föhn. Blowers gebruiken een speciale ventilator om de lucht te draaien.